Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Avarde hosted ARX

ARX er et adgangssystem fra Assa Abloy. Løsningen krever en server for programvaren til systemet. Avarde har utviklet en gjennomprøvd løsning sammen med et lokalt sikkerhetssenter som hever kvaliteten på totalløsningen. Løsningen passer både for sluttkunder som bruker ARX samt forhandlere av Assa Abloy som selger og installerer ARX-løsningen.

PS. Er du låsesmed/sikkerhetssenter?? Ta kontakt for informasjon om samleløsninger for deres kunder.

systemplattformar-arx

Avarde hosted ARX sikrer tilgang til systemet for både forhandler og sluttkunde. Dere kan styre dører og adgangskontroller fra hvor som helst så lenge dere har tilgang til internett. Videre sørger vi for at systemet er tilgengelig 24/7 og vi tar kontinuerlig backup av både system og oppsett slik at dere ikke trenger å bekymre dere. Vår erfaring er at slike systemer ofte står bortgjemt på et lager eller bøttekott når løsningen er satt opp lokalt hos sluttkunden, med det resultat at den dagen du trenger å gjøre endringer så er ikke systemet tilgjengelig.

Ofte kan det være utfordrende å få tilgang til lokale nettverk hos sluttkunden grunnet interne sikkerhetspolicyer o.l. Vår løsning kommuniserer direkte over 4G fra ARX server, så det er aldri noen utfordring å få enhetene tilgjengelig. Vi leverer alt dere trenger, så det er bare å koble i ARX-sentralen mot vårt utstyr, så er dere i gang.

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss for en uforpliktende prat om hosted ARX

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Emne
Jeg vil vite mer om Avarde ARX Hosting

Melding

Top