Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Hva er Avarde ASP?

Med løsningen Avarde ASP setter du bort driften av programvare og servere til oss. Du leier datakraft fra vårt driftssenter, hvor vi tar oss av drift av utstyret, utfører sikkerhetskopiering og bidrar med oppdateringer av programvare. Alle dine programmer og dokumenter ligger trygt i vårt driftssenter og vi gir deg muligheten til å bruke samme arbeidsmiljø uansett hvor du er. Med Avarde ASP er det lett å vokse. Du kan raskt og effektivt å etablere fullverdige avdelingskontor, og alle brukerne har like god tilgang til alle IT systemene. Drift og vedlikehold er inkludert i prisen, til en fast budsjetterbar kostnad per måned.

Hver bedrift har sine spesielle behov, og sammen med kunden vil vi tilrettelegge og tilpasse en driftsløsning hvor alle deres behov er ivaretatt. Avarde drifter i dag en lang rekke kunder innen mange ulike bransjer. Med kunnskap og erfaring, i samarbeid med gode partnere kan vi levere en solid ASP-løsning innenfor de fleste bransjer. Nedenfor er noen av de fagsystemene vi drifter for forskjellige bransjer.

Hovedfordeler

Sikker lagring i skyen

Alltid nyeste versjon

Tilgang 24/7

Kjent brukergrensesnitt

Høy sikkerhet

99,9% oppetid

Eksempler på programvare 

Regnskapsbransjen

Visma Mamut One

Visma Business

Visma Global

Poweroffice

Finale

Huldt & Lillevik

Sticos

Uni Micro

Elektrikere / Rørleggere

Visma Contracting

Visma Dokumentsenter

Devinco Speedycraft

Handyman

Advokatkontorer

Exchange e-post/kalender

E-post med 100GB lagring

Microsoft Teams

Microsoft SharePoint

Andre foretak / Standard

Vi skreddersyr løsninger for din bransje/bedrift, kontakt oss for en uforpliktende prat om løsninger tilpasset deg og din bedrift.

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om ASP

Melding

Top