Håreks gate 77A

8514 Narvik

Håreks gate 77A

8514 Narvik

Avarde Tonerkontroll

Avarde Tonerkontroll er en nettbasert ende-til-ende-løsning som helautomatiserer bestilling og levering av blekk- og toner til printer for de fleste skrivermerker og multifunksjonsapparater. Man trenger ikke lenger bekymre seg om man har husket på å bestille blekk og toner i tide.

Fordeler

Automatisert levering

Gratis programvare som er lett å installere

Spar administrasjonstid og -kostnader

Enkel betaling etter hver levering

Ingen kompliserte kontrakter

Toner til printer

Helautomatisk bestilling

Når det begynner å bli lite blekk og toner i de tilknyttede skriverne, vil en automatisk bestilling genereres. Vi mottar alle bestillinger og forsendelsen går direkte til dere. Etter at dere har mottatt utskriftsforbruksvarene deres mottar dere fakturaen fra oss. Det er ingen kompliserte kontrakter, dere bare betaler etter hver bestilling.

Toner

Tilgang 24/7 og full kontroll

Tjenesten gir dere tilgang til status for alle skriverne i nettverket deres 24/7. Det viser hvor mye bruk som gjenstår for hver toner- og blekkassett, og status for bestilte kassetter. Det er også enkelt å starte eller stanse den automatiske bestillingstjenesten. Dere har alltid full kontroll.

 

Status Rapport
Pris

Hvor mye koster Tonerkontroll-tjenesten?

Bruken av tjenesten er gratis. Kun når en skriver stilles inn til automatisk etterbestilling vil dere betale en liten avgift for hver kassett som sendes til dere. Dette kommer i tillegg til den vanlige prisen for kassetten og de vanlige transportkostnadene. Avgiften som er på 31,- kr gir en signifikant kostnadsreduksjon sammenlignet med manuell bestilling av toner til printer fra en nettbutikk, siden dere vil motta kassettene før de gamle er tomme, og dere trenger ikke å vite produktnummeret eller skriverplasseringen. Kontakt oss gjerne for gjeldende priser for skriverkassettene som brukes av dine nettverksskrivere.

Pris

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss for en uforpliktende prat om Avarde Tonerkontroll.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Avarde Tonerkontroll

Melding

Andre tjenester

Office 365
Office 365 Backup
Avarde Sikkerhet
Avarde Ensky
Top