Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

       Hva er Avarde AEP?

Mens Microsoft 365s sikkerhetsfunksjoner (f.eks. EOP) fanger mest spam og kjente trusler, trenger organisasjoner ekstra beskyttelse mot ukjente, dynamiske trusler. Derfor anbefaler Avarde at bedrifter ved hjelp av Microsoft 365 ta en lagdelt tilnærming til e-postsikkerhet

Vade Secure for Microsoft 365 tilbyr en egen brukeropplevelse og den beste beskyttelsen drevet av kunstig intelligens. Vade Secure integreres sømløst med Microsoft 365 via en API-basert arkitektur, uten forstyrrelser for kundenes e-postflyt. Som et resultat er MSP-er i stand til å forbedre Microsoft 365-sikkerheten med AI-basert trusselgjenkjenning.

Hovedfordeler

Sikker lagring i skyen

Alltid nyeste versjon

Tilgang 24/7

Kjent brukergrensesnitt

Høy sikkerhet

99,9% oppetid

Kunstig intelligens

Vade Secure for Microsoft 365 blokkerer avanserte angrep fra den første e-posten. Dette er takket være maskinlæringsmodeller som utfører sanntids atferdsanalyse av hele e-posten, inkludert eventuelle nettadresser og vedlegg. Ved å utnytte data fra mer enn 600 millioner innbokser, registrerer og stopper vår AI alle trusler før, under og etter angrep.

Multi-faceted Anti-Phishing

Utfører en sanntids, flerlags atferdsanalyse av e-postadressen og URL-en, etter eventuelle omdirigeringer for å avgjøre om den siste siden er falsk. Maskinlæringsmodeller analyserer 47 funksjoner i e-postadressen og URL-en for skadelig atferd, mens algoritmer for computer vision skanner etter modifiserte logoer, QR-koder og andre bilder som ofte brukes i phishing-angrep.

Banner-Based Anti-Spear Phishing

Uovervåket avviksgjenkjenning og naturlig språkbehandling skanner etter mønstre, anomalier og atferd som er vanlig i e-post med spear phishing. Hvis det er mistanke om spear phishing, vises et banner i e-posten som varsler brukeren.

Behavioral-Based Anti-Malware

Utfører omfattende analyse av det orginale innholdet og konteksten til e-post og vedlegg for å identifisere ukjent, polymorphic malware. Dette gjøres uten de lange forsinkelsene som kreves av sandboxing-teknologier.

Auto and One-click Remediation

Vade Secure utvider trusselgjenkjenning med behandling av trusler etter levering. Med en sanntidsvisning av globale trusler lærer motoren kontinuerlig og vil automatisk fjerne trusler fra brukerinnbokser. Administratorer kan også rette opp meldinger manuelt med ett klikk.

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Office 365

Melding

Top