Håreks gate 77A

8514 Narvik

Håreks gate 77A

8514 Narvik

En solid IT-partner ved din side

Stadig flere bedrifter innser at datasikkerheten for sin bedrift er viktigere enn noen gang. Halvparten av norske bedrifter blir hacket og bare fem prosent oppdager at de har blitt hacket, de fleste bedriftene har altså ikke god nok beskyttelse.
Avarde AS er totalleverandør på IT og kommunikasjonsløsninger for SMB markedet. Vi tar vare på sikkerheten for din bedrift og har i den sammenheng satt sammen sikkerhetspakker som gjør det bedre og enklere for deg å velge det du trenger.

 

Hvorfor velge vår løsning?

En av de største truslene på arbeidsplassen er brukerne, men med en erfaren IT-partner får du kontroll på sikkerheten. Med denne løsning har vi muligheten til å overvåke dine maskiner og nettverk med alt av trusler som måtte komme inn, vi kan holde alle arbeidsstasjoner oppdaterte til de siste versjonene og en utmerket brukerstøtte der vi kan fjernstyre maskinen din uten å kjøre ut til deg.
Systemet er enkelt å implementere sånn at du som kunde kan fokusere på det som er viktigst for deg og du kan føle deg trygg på at systemet ivaretas, også i fremtiden – uten bekymringer.

HOVEDFORDELER

Telefonsupport

Fjernstyring av PC

Antivirus

Nettlesingsregler

Varsling og overvåking

Oppdateringer

Proaktiv overvåking

Tjenester

Avarde Antivirus

Vår antivirustjeneste forblir ikke bare oppdatert med de nyeste truslene, men beskytter også mot nye virus ved hjelp av avansert kontroll og adferds skanning. Dra nytte av en antivirustjeneste som anvender nær perfekt beskyttelse mot skadevare.

Proaktiv overvåking

Maksimer arbeidsstasjonens driftstid og reduser farer for langvarige feil. Ved proaktiv overvåking av feil på maskiner kan vi ta tak i problemer med en gang en feilmelding dukker opp.

Avarde Connect

Med Avarde Connect vil vi kunne fjernstyre din datamaskin på få sekunder. Dette vil løse dine problemer raskt og effektivt, uten å dra ut direkte til deg.

Web Protection

Avarde Web Protection stopper innkommende trusler, forhindrer utnyttelse av sårbarheter og overvåker internettbruken for deg.

Avarde PatchIT

Avarde PatchIt holder dine maskiner oppdaterte med de nyeste oppdateringene som finnes. Reduser eksponering mot sårbarheter og minimer nivået av forstyrrelser i dag!

Avarde Backup

Tjenesten inkluderer backup av SharePoint, OneDrive, Teams og Exchange, alt i et enkelt grensesnitt.

Den beste datasikkerheten til din bedrift

Vi anbefaler Avarde Sikkerhet Komplett, den gir deg en komplett beskyttelse over flere lag, fra nettverk, endepunkter og klienter.

Nye klienter vil automatisk bli lagt inn i systemet.

Les våre vilkår ved å følge denne lenken

29,-
pr. bruker pr. mnd.

Proaktiv overvåking

Avarde Connect

49,-
pr. bruker pr. mnd.

Proaktiv overvåking

Avarde Connect

Avarde Antivirus

89,-
pr. bruker pr. mnd.

Proaktiv overvåking

Avarde Connect

Avarde Antivirus

Avarde Web Protection

Avarde PatchIt

190,-
pr. bruker pr. mnd.

Proaktiv overvåking

Avarde Connect

Avarde Antivirus

Avarde Web Protection

Avarde PatchIt

Exchange backup

SharePoint backup

OneDrive backup

Teams backup

Hvorfor velge Avarde Sikkerhetspakker?

Enkel installasjon og oppdatering.

For våre eksisterende kunde implementeres produktene automatisk på nye enheter. For nye kunder tilpasses en installasjonsfil som integrerer programvaren opp mot kundekortet i vårt kontrollpanel. Oppdateringer skjer automatisk.

Bred kompetanse på sikkerhet

Avarde har samlet over 30 års erfaring med IT-sikkerhet. Vi kjenner markedet godt, tilpasser oss produktendringer og oppdateringer for å levere de beste produktene til våre kunder.

Proaktiv overvåking

Proaktiv overvåking betyr at vi kan komme i forkant av eventuelle problemer. Automatiserte systemer rapporterer inn problemer til vårt kontrollpanel som gjør at vi kan vurdere en trussel eller feil, ofte før at sluttkunde i hele tatt er klar over at noe er feil.

Tidsbesparende for bedriften

Bedriftens ansatte skal ikke behøve å følge med på om systemene er oppdaterte. Det er derfor dere ønsker Avarde som partner. Vi overvåker dine systemer og tar stilling til eventuelle problemer som måtte dukke opp. På den måten kan dine ansatte konsentrere seg om sine arbeidsoppgaver.

Forutsigbare kostnader

Våre priser er faste, og gir en kostnadsoversikt som enkelt kan legges inn i budsjettet til bedriften for enkelt å holde kontroll.

Cross Platform-støtte

Våre produkter er tilpasset installasjon på både Windows og Mac.

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Avarde Sikkerhetspakker

Melding

Top