Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Advanced Email Protection

Hva er Avarde AEP

Avarde AEP(Advanced Email Protection) for Microsoft 365 tilbyr kundene trygghet og en garanti for at de alltid vil være et skritt foran de nyeste truslene. Avarde AEP oppdager, analyserer og beskytter kontinuerlig mot de mest sofistikerte globale cybersikkerhetstruslene. Tjenesten beskytter bedriften ved å utføre en omfattende atferdsanalyse av hele e-postmeldingen, inkludert opprinnelse, innhold og kontekst. Avarde AEP garanterer økt e-postsikkerhet med bedre filtrering og mer intuitiv håndtering av ondsinnede meldinger. Løsningen styrker organisasjonenes e-postforsvar og reduserer betraktelig sjansen for at de ikke blir offer for cyberangrep. ‍ Med nettkriminalitet og angrep som blir mer utbredt, er det viktig å ha en sikker e-postløsning på plass.

Hvorfor bruke Avarde AEP

Vi ser en stadig økning av cyberangrep og med over 90% av disse går via e-post har bedrifter et mye større behov for en sikrere e-posttjeneste. Alt fra spam, phishing og ransomware gjør at det ikke alltid er like lett for brukerne å se at noe er galt. Med sanntids-skanning vil Avarde AEP kontinuerlig overvåke e-poster som kommer inn og ut av organisasjonen, noe som skaper mye høyere sikkerhet.

Med Avarde AEP kan vi også kjøre sikkerhetstester for alle brukere i din bedrift. Noe som vil skape en bedre forståelse for håndtering av e-poster. Samtidig vil det settes sammen en rapport som viser resultat fra testene.

Blir du utsatt for et angrep kan det i verste fall utgjøre store utgifter og summer for din bedrift.

Hovedfordeler

Beskyttelse 24/7

Anti-Spam

Anti-Malware

Anti-Phising

Anti-Spear Phising

Høy sikkerhet

Kunstig intelligens

Avarde AEP for Microsoft 365 blokkerer avanserte angrep fra den første e-posten. Dette er takket være maskinlæringsmodeller som utfører atferdsanalyse av hele e-posten, inkludert eventuelle nettadresser og vedlegg i sanntid. Ved å utnytte data fra mer enn 600 millioner innbokser, registrerer og stopper den kunstige intelligensen alle trusler før, under og etter angrep.

Anti-Phishing

Utfører en sanntids, flerlags atferdsanalyse av e-postadressen og URL-en, etter eventuelle omdirigeringer for å avgjøre om den siste siden er falsk. Maskinlæringsmodeller analyserer 47 funksjoner i e-postadressen og URL-en for skadelig atferd, mens algoritmer for computer vision skanner etter modifiserte logoer, QR-koder og andre bilder som ofte brukes i phishing-angrep.

Anti-Spear Phishing

Uovervåket avviksgjenkjenning og naturlig språkbehandling skanner etter mønstre, anomalier og atferd som er vanlig i e-post med spear phishing. Hvis det er mistanke om spear phishing, vises et banner i e-posten som varsler brukeren.

Anti-Malware

Utfører omfattende analyse av det orginale innholdet og konteksten til e-post og vedlegg for å identifisere ukjent, polymorphic malware. Dette gjøres uten de lange forsinkelsene som kreves av sandboxing-teknologier.

Auto and One-click Remediation

Avarde AEP utvider trusselgjenkjenning med behandling av trusler etter levering. Med en sanntidsvisning av globale trusler lærer motoren kontinuerlig og vil automatisk fjerne trusler fra brukerinnbokser. Administratorer kan også rette opp meldinger manuelt med ett klikk.

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om e-post sikkerhet

Melding

Top