Håreks gate 77A

8514 Narvik

Håreks gate 77A

8514 Narvik

Avarde CCTV

Hva er CCTV?

Kameraovervåking, på engelsk ofte kalt closed-circuit television og forkortet CCTV, er bruk av kamera til visuell overvåking, ofte begrenset til egen tomt eller eget område, både utendørs og innendørs. Bruk av kameraovervåking til næringssektor er sterkt økende, og så lenge man forholder seg til Norsk Lov og området er skiltet slik at personer som beveger seg inn i området er klar over at overvåking finner sted, er det ikke noe i veien for å sette opp CCTV-system.

Hvorfor skal vi ha kameraovervåking?

Kameraovervåking handler i de aller fleste tilfeller om å sikre sine verdier, samt å ha kontroll på hvis det registreres uønsket besøk på bedriftens område. Våre systemer kan konfigureres til å detektere bevegelse innenfor oppgitte tidsrom, samt sende en notifikasjon til bedriften hvis det oppdages noe uregelmessig. På mange av våre kamera kan man i tillegg installere programvare som f.eks kan telle personer som går inn/ut av en sone i bedriften, slik at man få en oversikt over antall besøkende. Andre smarte funksjoner kan være skiltgjenkjenning på biler, til for eksempel parkeringsanlegg. Mulighetene er mange.

HOVEDFORDELER

Økt trygghet

Forebyggende effekt

Hindrer økt skadeomfang

Automatisk varsling

Fungerer over 4G

Oppdateringer

Kompatibelt med iOS, Android og PC

Hvilken løsning kan dere levere?

Avarde er Axis Communications Autorized Partner og i samarbeid med produsent og distributør kan vi levere en av markedets beste løsninger for kameraovervåking. Axis har sitt hovedkontor i Sverige, og har siden 1996 vært en ledende aktør innenfor nettverkskamera. Viste du at Axis fant opp verdens første nettverkskamera? De har siden vært en ledende aktør innenfor dette segmentet og har vunnet mange priser for sine innovasjoner.

Ved å la oss levere ditt system kan du være trygg på oppfølging hele veien. Avarde følger kunden hele veien fra planleggingsmøter, befaring, visuell presentasjon av forslag, montering, justering, konfigurering og oppfølging. Kort sagt, fra start til slutt. Etter endt leveranse kan vi bistå med oppgraderinger og videre utbygging av ditt nye system. Vi har i mange år leverte både små og store systemer til en rekke kunder.

Hvorfor du bør overvåke

Sikring av bedriftens verdier

Et kameraovervåket område er mindre attraktivt for kriminelle, og et kamerasystem vil bidra til at din bedrift har bedre kontroll over inventar, verktøy, maskiner og utstyr.

Fungerer over 4G-nett

Ønsker du å overvåke områder utenfor allfarvei? Eller kanskje du ikke har tilgang til fastlinje der hvor kamera skal monteres? Systemet er klargjort for overførsel av bilder/video via mobilnettet.

Forutsigbare kostnader

Våre priser er faste, og gir en kostnadsoversikt som enkelt kan legges inn i budsjettet til bedriften for enkelt å holde kontroll.

Tilpasses din bedrift.

Vårt system tilpasses hver bedrift individuelt, slik at du får et system som du blir fornøyd med. Dersom dere ønsker å bygge ut systemet i fremtiden så er det allerede klargjort for dette. Mange begynner i det små, for så å øke overvåkingen med tiden.

Cross Plattform-støtte

Det leveres programvare og applikasjoner til både Windows, iOS og Android, slik at du har oversikt over ditt system fra hvor som helst. Ønsker du varsling dersom noe uforutsett skulle hende? Dette fikser vi enkelt.

Tidsbesparende for bedriften

Bedriftens ansatte skal ikke behøve å følge med på om systemene er oppdaterte. Det er derfor dere ønsker Avarde som partner. Vi overvåker dine systemer og tar stilling til eventuelle problemer som måtte dukke opp. På den måten kan dine ansatte konsentrere seg om sine arbeidsoppgaver.

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Avarde CCTV

Melding

Top