Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Om oss

Avarde har kontorer i Narvik og per desember 2020 er vi 6 årsverk ved våre kontorer. Våre kunder er lokalisert i hele Norge, samt at vi har kunder med utspring fra norske selskaper i Sverige, Russland og Tyskland på våre sky- og ASP-tjenester. Selskapet ble etablert i 2008 og endret navn til Avarde i 2015 klar for videre vekst i ett marked hvor by og landegrenser er visket ut. Selskapet er 100% eiet av de ansatte.

I våre lokaler i Narvik har vi ett driftssenter hvor de fleste av våre skytjenester er lokalisert. I tillegg har vi en ekstern lokasjon som sikrer data og tjenester ved tjenesteavbrudd i hovedsenteret. Vi overvåker og drifter også lokale løsninger ute hos våre kunder og leverer alt fra kameraoveråking og møteromsutstyr til domener og e-postkontoer basert på exchange. I tillegg er vi Telenor partner og leverer mobilabonnement, samt alt av utstyr du måtte trenge til deres kontor.

Vår visjon er å være den prefererte IT og kommunikasjonspartneren for SMB i vårt nedslagsfelt. Dette skal vi nå gjennom å hjelpe våre kunder å nå deres mål og visjoner gjennom riktig bruk og sikring av IT som verktøy.

Posisjon

Til din tjeneste

Nærhet til kunden og gode menneskelige relasjoner er viktige elementer som vi omfavner i Avarde. Derfor oppfordrer vi våre kunder til å ta direkte kontakt med vårt team. Mobilnummer til hver enkelt finner du under «Kontakt oss» i menyen, eller du kan kontakte oss på hovednummer 76 95 90 00. Vi er også tilgjengelig både på Microsoft Teams og e-post eller ved hjelp av skjemaet på kontaktsiden.

Læreplassgarantist

Vi er læreplassgarantist! Mer informasjon

Top