Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

og:image

Hva er Sharepoint?

SharePoint er en samhandlingsplattform fra Microsoft som lar brukerne organisere, lagre og dele informasjon på tvers av enheter. Dette gjør det enklere å jobbe i team, mellom avdelinger og på tvers av landegrenser. Løsningen gjør at alle i bedriften har tilgang til alle filer uansett hvor de befinner seg. Deling av filer er enkelt og flere kan jobbe i samme dokument samtidig.

Teams
Filsynkronisering

Hvorfor bruke Sharepoint?

Å kombinere kreftene fra Microsoft 365, SharePoint Online og OneDrive for Business kan gi bedriften et kraftig kommunikasjons- og informasjonsutvekslingssystem. Du kan enkelt dele og lagre filer, oppfylle sikkerhetskravene og gi bedriften din verktøyene den trenger for å forbedre forretningsprosesser. Migrering til Microsoft 365 med SharePoint og OneDrive gir din bedrift flere viktige fordeler som gjør arbeidsplassen mer effektiv.

Fordelene med SharePoint

Samspill i Office programmene

SharePoint fungerer utmerket separat, men også godt sammen med andre Office-programmer. Du kan enkelt redigere og laste opp dokumenter du nylig har jobbet med i et av 365-programmene til SharePoint.

Høy sikkerhet

Sharepoint har en høy grad av sikkerhet og som gir en trygg skylagring til din bedrift.

Tilgjengelighet

All data som lagres i Sharepoint er tilgjengelig til en hver tid, uansett hvor du er i verden, enten du bruker mobil, nettbrett eller PC.

Kostnadsbesparelser

Du kan spare tid, penger og stress med SharePoint og OneDrive. Å ha en total skyløsning eliminerer kostnadene for en egen skykonto og datalagringsplan.

Enkel visning av filstruktur

Filstruktur med mapper og innhold vises i Windows utforskeren og synkroniseres alltid til nyeste versjon.

Tidsbesparende for bedriften

SharePoint effektiviserer arbeidsdagen slik at de ansatte i bedriften kan gjøre det de er gode på.

Microsoft Sharepoint
Avarde_logo_blå_1000px

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om SharePoint

Melding

Top