Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

SharePoint

Hva er Sharepoint?

SharePoint er en samhandlingsplattform fra Microsoft som lar brukerne organisere, lagre og dele informasjon på tvers av enheter. Dette gjør det enklere å jobbe i team, mellom avdelinger og på tvers av landegrenser. SharePoint gjør at alle i bedriften har tilgang til alle filer uansett hvor de befinner seg. Deling av filer er enkelt og flere kan jobbe i samme dokument samtidig.

Teams
Filsynkronisering

Hvorfor bruke Sharepoint?

Å kombinere kreftene fra Microsoft Office 365 SharePoint Online og OneDrive for Business kan gi bedriften et kraftig kommunikasjons- og informasjonsutvekslingssystem. Du kan enkelt dele og lagre filer, oppfylle sikkerhetskravene og gi bedriften din verktøyene den trenger for å forbedre forretningsprosesser. Migrering til Office 365 med SharePoint og OneDrive gir din bedrift flere viktige fordeler som gjør arbeidsplassen mer effektiv.

Fordelene med SharePoint

Samspill i Office programmene

SharePoint fungerer utmerket separat, men også godt sammen med andre Office-programmer. Du kan enkelt redigere og laste opp dokumenter du nylig har jobbet med i et av 365-programmene til SharePoint.

Høy sikkerhet

Sharepoint har en høy grad av sikkerhet og som gir en trygg skylagring til din bedrift.

Tilgjengelighet

All data som lagres i Sharepoint er tilgjengelig til en hver tid, uansett hvor du er i verden, enten du bruker mobil, nettbrett eller PC.

Kostnadsbesparelser

Du kan spare tid, penger og stress med SharePoint og OneDrive. Å ha en total skyløsning eliminerer kostnadene for en egen skykonto og datalagringsplan.

Enkel visning av filstruktur

Filstruktur med mapper og innhold vises i Windows utforskeren og synkroniseres alltid til nyeste versjon.

Tidsbesparende for bedriften

SharePoint effektiviserer arbeidsdagen slik at de ansatte i bedriften kan gjøre det de er gode på.

Microsoft Sharepoint
Avarde AS

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Office 365 Backup

Melding

Top