Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Avarde sin skyløsning for lagring av data heter Ensky.

 

Avarde Ensky er en tjeneste som gjør filene dine tilgjengelig fra hvor som helst, fra hvilken som helst enhet, og til enhver tid oppdatert med siste versjoner av filen.

Sitter du på kontoret jobber du som vanlig mot standard filutforsker. Er du i bilen eller utenfor kontoret, når du filene gjennom en app på iOS eller Androidtelefoner. Har du med deg din egen laptop synkroniseres filene automatisk til den og om noen endrer noe i en fil på kontoret mens du er ute, er det på plass på din enhet i løpet av sekunder. Løsningen har til og med en egen webside du kan logge inn på for å nå filene dine om du har glemt din egen laptop når du er på reise.

Vi kan differensiere tilgangen basert på brukere og grupper, og dere kan dele filer med tredjepart kun i begrensede perioder om det er ønskelig. Hver gruppe/bruker kan også differensieres med forskjellig skrive/lesetilgang til de forskjellige områdene.

Avarde tar seg av all drift, synkronisering og drift av løsningen. Backup kjøres både lokalt samt at vi sender backup ut fra vår lokasjon for ekstra sikkerhet.

Interessert i løsningen?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Ensky

Melding

Top