Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Avarde Utvikling

Utvikling

Integrasjoner

Forenklinger og forbedringer i arbeidshverdagen kan bli konstruert av gode integrasjoner. Avarde kan hjelpe din bedrift med å koble forskjellige systemer sammen og strekker oss lengre enn til kun å levere et ferdigprodusert produkt.

Integrasjoner handler om å koble ting sammen for å få systemene til å snakke sammen med hverandre, være kompatible – noe som kan gjøre arbeidsdagen mer effektiv og oversiktlig.

Integrasjon

Apputvikling

Enten du trenger tilpassede applikasjoner for å markedsføre virksomheten din, gi brukerne en unik tjeneste eller forenkle interne prosesser, har vi app-utviklingen du trenger.

IoT

Kraftigere og rimeligere sensorer skaper større rom for økt produksjon automatisering. Avarde hjelper din virksomhet med å utnytte disse mulighetene for å kunne øke bedriftens konkurransekraft og lønnsomhet.

Systemutvikling

Systemutvikling starter ofte med å analysere et problem eller se muligheten, hvor vi sammen med kunden prøver å forstå situasjonen. Deretter er det å kartlegge de ulike systemene som skal samarbeide for at løsningen skal fungere.

Våre utviklere behersker alle relevante metodikker, verktøy og utviklingsspråk. Inkompatible systemer er ineffektive og unødvendig tidkrevende – Vi kobler systemene dine sammen.

Har din bedrift en ide som dere ønsker realisert eller har en problemstilling som kunne vært løst? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktet prat.

Livssyklus

Interessert i løsningen?
Ta kontakt med oss her.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om utvikling

Melding

Top