Håreks gate 77A

8514 Narvik

Håreks gate 77A

8514 Narvik
Avarde Webutvikling

Webutvikling

Som hovedregel benytter vi WordPress i våre webløsninger. Med WordPress kan vi ved bruk av temaer og utvidelser tilpasse nettsiden på best mulig måte slik at kunden får webløsningen de ønsker.

Wordpress

Vi tilbyr:

Brukervennlig nettside

Ved bruk av verdens mest brukervennlig platform som heter WordPress vil kunden raskt kunne få tilpasset nettsiden i ettertid.

Stilren og Responsiv nettside

Alle nettsider som blir laget har et stilrent, moderne og brukervennlig design som tilpasses automatisk etter skjermstørrelsen (mobil, nettbrett etc) for å gi en optimal brukeropplevelse.

Funksjoner

Funksjoner som kontaktskjema, bildegalleri, google kart, flere språk, sikkerhet og integrasjon mot sosiale medier kan integreres i nettsiden.

Kontrakt og leveringstid.

Det blir signert en kontrakt slik at både Avarde og kunden vet hva som forventes. Leveringstid er forskjellig ut i fra hvilken hjemmeside kunden ønsker seg, men vi forstår at når du bestiller produkter fra oss, er det fordi du trenger dem, og derfor forplikter vi oss til å levere produktet raskt.

Hovedpunkter

Support

5GB Webhosting

1 time gratis opplæring

To revisjoner

Backup

Enkel kontrakt

WordPress Maler

Kunden velger selv hvilken nettsidemal de ønsker, men vi anbefaler å velge en mal fra kjente mal leverandører som Divi, Avada og Enfold.

Priser

Snakk med oss om ditt prosjekt!
Kontakt oss for en uforpliktende prat om webutvikling.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Uforpliktende prat om webutvikling

Melding

Top