Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Håreks gate 77A

8514 Narvik

76 95 90 00

Wifi as a service
Hva er Wifi As a Service
Wifi as a Service (WaaS) er en trådløs nettverksløsning for din bedrift. Avarde kartlegger deres behov og tar ansvar for oppsett, overvåking og komplett drift av tjenesten. Vi plasserer ut nettverkspunkter som vil dekke det ønskede område for din bedrift.
Hvorfor velge Wifi As a Service?
Med Wifi as a Service får kan din bedrift fokusere på hva som er viktig for dere. Vi i Avarde setter opp et sikkert nettverk nettverk som vil igjen skape et sikrere arbeidsmiljø for din bedrift. Kartleggingen vi gjør skaper økt effektivitet for dere da området som brukes av digitale verktøy alltid har god dekning.

Fordelen med WaaS er at bedriften slipper store utgifter ved innkjøp av nytt nettverksutstyr og løsningen kan enkelt utvides til høyere kapasitet etter Pay-as-you-grow modellen.

  HOVEDFORDELER

Kostnadseffektivt

Administrasjon og vedlikehold

Sikrere arbeidsmiljø

Økt effektivitet

Kvalitet

Gjestenett

Kostnadseffektivt

Pay-as-you-grow modellen lar deg enkelt budsjettere nettverksutgiftene dine og optimalisere kostnadseffektiviteten mens bedriften vokser.

Administrasjon og vedlikehold

Med WaaS tar vi ansvaret for det trådløse nettverket ditt og passer på at det til en hver tid er oppdatert samt at sikkerheten er ivaretatt. Vi tar ansvar for oppsett, overvåkning og komplett drift av tjenesten.

Kvalitet

Vi bruker en rekke av de nyeste trådløse tilgangspunkter, antenner og WiFi-utstyr fra Ubiquiti for å optimalisere nettverket, forbedre trådløse områder og hastigheter.

Gjestenett

Vi setter opp et gjestenett for deres besøkende kunder. Et gjestenett er en sikker måte å gi besøkende tilgang til Internett uten å dele det primære WiFi-passordet eller gi dem tilgang til alt i hovednettverket.

Økt effektivitet

Ved at vi tar ansvaret for det trådløse nettverk ditt gir det bedriften en ting mindre å bekymre seg for. De ansatte vil kunne fokusere på viktig arbeid istedenfor irritere seg over nedetiden til det trådløse nettverket.

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss for en uforpliktende prat om Telenor Swap Bedrift.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne
Jeg vil vite mer om Telenor SWAP Bedrift

Melding

Andre tjenester

Office 365
Office 365 Backup
Avarde Sikkerhet
Avarde Ensky
Top